U nás můžete číst a také publikovat

11.08.2011 19:55

Webová stránka Kýchání do sazí je určena všem, kdo si rádi přečtou autorskou tvorbu svých přátel nebo i jim neznámých autorů. Vznikla na základě poptávky návštěvníků literárně-hudebních večerů Kýchání do sazí, ale i diváků příležitostných čtení zde zastoupených autorů v jiných lokalitách, než je Nymburk.

Samozřejmě jsme rádi, že je o naši tvorbu zájem, a rádi ji uděláme přístupnou i dalším čtenářům. Neslibujeme ovšem žádné velké umění nebo seriózní přístup k literatuře a jazyku. Naopak. Naše tvorba je stejně pestrá a rozháraná jako naše víceméně bohémské duše. Navíc jsou našimi literárními vzory i autoři, kteří nepřistupovali ke čtenářům a konvencím zrovna s velkou pokorou. To jen na vysvětlenou. 

Naším dalším záměrem je poskytnout na tomto webu prostor i autorům mimo náš spřátelený okruh, kteří jsou s námi alespoň maličko na jedné vlně. Možná, že se to týká i vás. Proto neváhejte a kontaktujte nás. Nemůžeme slíbit, že dáme prostor každému. Nicméně, naše tolerance má, myslíme, poměrně velký rozsah. Rozhodně ovšem nejsme zastánci vulgárních a obscénních záležitostí. Hravosti, imaginaci a humoru se naopak meze nekladou. Těšíme se na vaše příspěvky. Nyní si přečtěte pravidla v dalším článku "Jak u nás publikovat! a naše pravidla!"

                                                                                                                                           

za Kýchání do sazí Alice Urbancová